DIRECTOR

cropped-dsc00787.jpg Esteban Donadio és professor de Música amb especialització en guitarra clàssica per la “Universidad Autónoma   de Entre Ríos”, Argentina. Amb aquest instrument ha fet la seva carrera d’intèrpret de música clàssica i d’altres estils, tot participant en conjunts instrumentals i vocals.

Ha desenvolupat també una llarga trajectòria com a cantant i director de diferents corals argentines, i ha actuat   en festivals i trobades corales a Cuba, Brasil, Xile i Uruguai. I segueix en aquesta tasca actualment a Catalunya,    on resideix des de fa deu anys.

Té, a més a més, una ampla carrera com a bateria, (el seu primer instrument), percussionista, docent, arranjador i intèrpret d’instruments típics com el “charango” i la “quena”.

Alguns dels seus professors, amb els qui va fer classes de manera permanent o dins de cursos són: Eduardo Isaac i Eduardo Egüez en guitarra, Mónica Cosachov en interpretació musical, Néstor Zadoff i Werner Pfaff en direcció coral i Horacio López en percussió.

A Catalunya ha dirigit les corals, Tídelem i d’adults de l’Escola Municipal de Nou Barris, Barcelona. Actualment dirigeix la coral “Veus de la Terra”, de Reus, dedicada a músiques del món. Ha participat com arranjador i director assistent de la prestigiosa coral “Orfeó Gracienc” de Barcelona, sota la direcció de Poire Vallvé. Ha format part dels grups vocals “Trama”, “Americantus”, “Son del sur” i, actualment, “Vokalis”; amb els que ha desenvolupat repertoris de música antiga, barroca, clàssica, contemporània i folklòrica, i han actuat al País Basc, Salamanca, Catalunya i França. Actualment és cantant del Cor Ciutat de Tarragona dirigit per Josep Prats.

Com a docent, porta endavant un taller d’iniciació a la tècnica de la veu a la Universitat Autònoma de Barcelona i dóna classes de guitarra, llenguatge musical i coral a escoles de Reus, Barcelona i Cambrils.

La majoria de cançons que interpreta la coral “Veus de la Terra”són arranjaments seus.

Reus, 2014

ESTEBAN DONADÍO
Tel: 626670653
donaquito@gmail.com

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s